Vergaderingen – Workshops – Congressen – Productlanceringen – Brainstormsessies – Modeshows / Castings – Bedrijfsfeesten – Masterclass – demonstratie Peter Lute en meer…

ongekende Mogelijkheden

Verschillende opstellingen zijn mogelijk aangezien wij verschillende ruimtes hebben en hier flexibel mee kunnen omgaan. Daarnaast biedt EXPLORE vele mogelijkheden voor lunches en diners zowel (sitting & walking dinner) en tevens goede en heerlijke borrelfaciliteiten. EXPLORE beschikt over Wi-Fi, verschillende audiovisuele middelen, 300 parkeerplaatsen, een eigen ophaalbrug en buitenfaciliteiten.

Bedrijfsfeesten

EXPLORE heeft alles om uw zakelijke evenementen memorabel en succesvol te maken. Een enthousiast team van bedreven professionals en een magnifieke locatie met een scala aan mogelijkheden door de vele geschakelde ruimtes die apart of samen inzetbaar zijn. Met uw bedrijfsfeest of presentatie bij EXPLORE zult u beslist de kronieken ingaan.

Op culinair gebied weet chef-kok Peter Lute de zinnen en de zintuigen te bespelen. Gerechten worden met smaak en gevoel bedacht en zorgen voor aangename verrassingen. Ook heeft het team van EXPLORE ruime ervaring in het meedenken en neerzetten van unieke thema’s, acts, kookworkshops en bedrijfsfeesten. Het team ondersteunt u geheel naargelang uw wensen: voor, tijdens en/of na uw event.
Aarzel niet om contact op te nemen, u kunt gerust uw wensen en plannen vrijblijvend voorleggen. Met alle plezier en aandacht worden de mogelijkheden van EXPLORE met u doorgenomen.

“Groots feestelijk genieten doe je bij Explore”

Persoonlijk advies?

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Contactgegevens